Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Binnenkijken bij Patricia

Hay, Ik ben Patricia, 35 jaar en ik woon samen met mijn dochter van 10. Sinds kort hebben we een kitten in huis genaamd Nero. Ik ben alweer 2,5 jaar werkzaam bij het leukste bedrijf van Nederland, Fabryk Design.

Ik doe de administratieve werkzaamheden en klantenservice binnen Fabryk Design. Verder jaag ik verschillende projecten aan en houd ik de bedrijfsprocessen in de gaten.
Ik heb contacten met onze retailers in binnen- en buitenland.
Ook heb ik contact met onze influencers en designers.

Verder begeleid ik de studenten van Fabryk Design en ben ik samen met andere collega’s verantwoordelijk voor de marketing en onderhoud ik onze social media. Heel veelzijdig dus!

Verder vind ik het erg leuk om foto’s te maken. Af en toe zien jullie op onze website foto’s van mij voorbij komen. Zelf heb ik ook een account op social media waar ik mensen mee hoop te inspireren. @Woot_interior.

Een mix van oud en nieuw

Een mix van oud en nieuw. Stoer met roze accenten. Ik verander regelmatig in huis en mijn stijl is dan ook wel veranderd in de loop van de jaren. Bezig zijn met mijn interieur is iets wat ik al jaren doe. Mijn werk voelt dan ook niet als werk maar een plek waar ik bezig kan zijn met mijn hobby.

Ik haal inspiratie uit veel verschillende instagram accounts, waaronder:

Wonenbydjo

Elkedageenfeestje

Thuisbijvierleeuwen

Dusty_corners

Home.of.ivy

Mijn favoriete item

Mijn oude Franse Lockerkast. Deze is gebruikt door militairen tijdens de oorlog. In de deurtjes staan nog hun namen en jaartallen gekerfd.

Ik ben gek op items met een verhaal.

Mijn wishlist 

Ik van plan om dit jaar nog mijn woonkamer aan te pakken. Nieuwe kleuren op de muren, andere gordijnen en een nieuwe kast. Begin dit jaar heb ik de keuken, hal en de gehele bovenverdieping aangepakt. De speelkamer van mijn dochter is nu een studeer- en werkkamer geworden voor ons.

Mijn favoriete item van FBRK.

De Qlokky pendula vind ik ontzettend leuk en zou erg leuk zijn op de slaapkamer van mijn dochter. Deze staat nog op mijn wishlist.

Op dit moment zijn we achter de schermen bij Fabryk Design met een nieuwe wanddecoratie bezig die mij ook erg aantrekt omdat het duurzaam is, gemaakt met restmateriaal en met behulp van de deelnemers van FBRK werkt tot stand wordt gebracht. Het ziet er ook nog eens ontzettend tof en uniek uit!

Fabryk in mijn huis

Ik heb inmiddels al aardig wat Fabryk items in huis waaronder de robuust eiken salontafel, een letter en de houten bloemen.

De houten bloemen vind ik een erg leuk product. Leuk om jezelf cadeau te doen of een ander en naar je eigen smaak te combineren.

Mijn styling tip

Ga voor een goede basis en vul dit aan met je favoriete items in een accentkleur. Zo kun je makkelijk een andere sfeer neer zetten wanneer je dit wil.

Soms zijn een paar nieuwe accessoires dan al genoeg. Vul dit aan met een aantal persoonlijke accessoires, zoals foto’s of spullen waar een bepaalde herinnering aan zit. Het belangrijkste is dat jij jezelf thuis voelt in je huis.

Liefs Patricia