Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Binnenkijken bij Houselove__74

Ik ben Beccie (afkorting van Rebecca), 47 jaartjes jong zullen we maar zeggen en woon met mijn man, onze hond en kat in het uiterste zuiden van het land. Sinds juli 2018 heb ik een IG-account onder de naam Houselove__74. Sinds 2008 wonen wij in dit half vrijstaand huis uit de jaren 60. Het huis was bij onze aankoop nog geheel in de stijl van de jaren 60, compleet met bruine deuren, een blauwe badkamer, groene douche en schroten aan de plafonds. Er moest ontzettend veel gebeuren maar dat zagen wij wel als uitdaging. Ons vorige huis hadden wij namelijk in 4 jaar tijd opgeknapt en we hadden de smaak van het klussen te pakken.

Op slag verliefd

Wij werden 13 jaar geleden op slag verliefd op dit huis vanwege de ruimte en de mogelijkheden.  Maar ik denk dat de ruime tuin met blijvend vrij uitzicht achterom toch wel doorslaggevend was. Wat hebben we de afgelopen jaren allemaal gedaan? Er zijn wat muren doorgebroken, nieuwe kozijnen geplaatst, alle elektra, bedrading, plafonds, muren en vloeren zijn vernieuwd. Het oude keukenblok heeft ruimte gemaakt voor een strakke witte hoogglans keuken uitgevoerd met een zwart composiet blad. De badkamer bestond uit een voormalige slaapkamer en een aparte doucheruimte. Deze 2 ruimtes hebben wij samengevoegd tot één mooie ruime badkamer.

Van strak modern naar een mix van stijlen

Gedurende de afgelopen jaren is onze woonstijl in huis veranderd, van strak/modern naar landelijk en de laatste 2 jaar meer een mix van stijlen, niet echt één stijl eigenlijk. Inmiddels is de woonstijl wel zo veranderd dat we van een witte hoogglans keuken naar een mat zwarte keuken zijn overgestapt. De keuken was nog in prima staat dus nieuw was geen optie, maar manlief heeft dit gerealiseerd door het vervangen van de zijpanelen en de frontjes. Inspiratie doe ik op in verschillende woonwinkels en op IG. Ik vind de eigen unieke stijl van thuisbijvierleeuwen en forgeronathome bijvoorbeeld al vanaf het begin dat ik actief ben op IG erg inspirerend. Maar ook het interieur van trijntje__visser blijf ik stoer vinden.

Een liefde voor robuust hout

In ons huis kun je wel duidelijk onze liefde voor robuust hout zien, het ziet er puur uit en straalt warmte en gezelligheid uit. Het favoriete item in huis is denk ik wel de eettafel, deze vonden we direct allebei prachtig. Ik had een eettafel in gedachten en hiervoor hebben we menige woonwinkel in Nederland bezocht, echt letterlijk stad en land afgereden maar uiteindelijk 250 km van ons vandaan dan toch gevonden. De eettafel heeft een prominente plek in ons huis gekregen, namelijk dwars voor de 2 schuifpuien waar alle licht van buiten naar binnen valt. Vanuit de keuken en vanuit de woonkamer is er zicht op de eettafel.

Wishlist

Op mijn wishlist staat nog een sauna en dan het liefst achter in de tuin. Maar de achtergevel en het dak van de aanbouw moeten volgend jaar als eerste aangepakt worden. Hier wil graag een mooie houten afwerking om de beide schuifpuien hebben.

De FBRK. Nachtvlinder

De geometrische vormen van Fabryk Design vind ik het tofste product. Ik heb Fabryk Design leren kennen doordat ik het bij andere IG accounts voorbij zag komen. Ik heb voor ons huis de geometrische vorm nachtvlinder gekozen met de bronze metallic afwerking. Deze afwerking maakt hem lekker stoer vind ik. En hoe toepasselijk, manlief heeft namelijk als hobby nachtvlinders spotten dus dat geeft dit item nu net dat persoonlijke karakter in huis. 

Styling tip

Mijn tip voor interieur styling is dat je zorgt voor een rustige basis die bij elkaar past en vervolgens met accessoires je stijl accentueert.