Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Binnenkijken bij @flooreer_

Het Instagramaccount @flooreer_ sta ik, Floor. Ik ben 40 jaar oud en ik woon in Nijmegen, samen met mijn dochters van 6 en 9 jaar. Op mijn Instagram zie je dan ook veel foto’s voorbij komen van de kamers van mijn kids.
Eén van mijn favoriete Instagram accounts is onder andere Zilverblauw. Zilverblauw is een creatief account waar ik regelmatig wat inspiratie vandaan haal.

Kringloop versus Design

Mijn woonstijl is een mix van design en kringloopschatten. In de kringloop kom je de mooiste schatten tegen die ik restyle en in mijn interieur gebruik.
Mijn favoriete item in huis is het behang bij de eettafel. Ik vind dat echt een eyecatcher en ben er super blij mee.
Op mijn wishlist staan onder andere designer items van Lenneke Wispelwey en Isaac Monté. Isaac Monté is een designer die met ongebruikelijke materialen werkt en Lenneke Wispelwey werkt veel met porselein.

Een echte Fan

Ik ben een echte fan van Fabryk Design en hun prachtige producten. Daarbij geeft het iets extra’s als je weet dat de producten mede tot stand komen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Het Giraffe kalfje van uit de Kidscollectie van Fabryk Design heeft mijn jongste dochter uitgekozen voor haar stoere jungle kamer. Hij staat echt geweldig en mijn dochter is er onwijs blij mee.

Een tip van Floor.

Maak je huis onderscheidend met een flinke knipoog in je interieur, uiteraard met oog voor detail.