Binnenkijken bij Fabryk Werkt

Welkom en leuk dat jullie komen ‘binnenkijken’ bij Fabryk Werkt!
Ik zal jullie stap voor stap meenemen door ons prachtige atelier. We beginnen beneden en gaan dan we door naar boven.

Kussen-sfeer-paeonia-sepia.jpg

Het Creatief atelier

Beneden is de kantine met een klein keukenblokje en een grote eettafel waar je gezellig met elkaar kan zitten. De kantine is een gezellige ruimte waar we met elkaar pauze houden elke ochtend en middag. De kaarsjes gaan vaak aan wat zorgt voor extra gezelligheid en de hele tijd is er gelegenheid om een bakkie thee te pakken.

Als je van de kantine door de deur loopt kom je in de andere ruimte. Dit is ons creatieve atelier waar wordt gewerkt aan producten en experimenteren wij met nieuwe materialen. De plankenkast tegen de wand staat vol met voorraad en verschillende materialen. Ben je creatief?? Leef je vooral uit! Er is altijd de mogelijkheid om dingen uitproberen. Verder heb je nog in deze ruimte: een kast vol met garen, wol en een naaimachine, een computer waar je spelletjes op kan spelen en niet te vergeten meerdere gezelschapspellen!

Een nieuwe verdieping voor nog meer creativiteit! 

Laten we naar onze nieuwe ruimte boven gaan! Deze ruimte is net geverfd en gesausd in leuke trendy kleuren. Het is een grote nieuwe ruimte waar we heel blij mee zijn, zo hebben we nog meer ruimte om creatief bezig te zijn. De ruimte is superleuk ingericht en klaar voor gebruik!

De wax en epoxy ruimte

In de eerste ruimte gaat gewerkt worden met wax en epoxy, we moeten in dit gedeelte nog de puntjes op de i zetten qua inrichting en aankleding, dus laten we snel doorgaan naar de tweede ruimte!

Warmte en gezelligheid zijn de woorden die bij deze ruimte passen. Rust is er te vinden in een rust en prikkelarme ruimte achter een groot scherm op een schapenvachtje tegen de muur aan. Zo heb je dus mogelijkheid om je even terug te trekken, fijn he. In het midden van de ruimte staan een grote tafel waar je aan kan tekenen, diamond painting en of even een puzzeltje.

Zo, dit was het tot zover!
Bedankt voor het binnenkijken en tot de volgende keer!

Namens Fabryk Werkt!
Debby Perri

tulpia.jpg