Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Binnen kijken bij:

Vandaag maak ik de winnaar van de FBRK. Bull bekend, wat hebben er weer veel mensen mee gedaan! Bedankt voor jullie deelname. Ook nemen we een kijkje in een echt FBRK. huis waar ik een groot deel van de styling heb mogen verzorgen. Daar vind je o.a. het pronkstuk van onze collectie, de FBRK. Bakkerskast en nog meer op maat gemaakte meubelen inclusief de FBRK. Bull.

Wat vinden ze er zelf van?

Esther heeft ons interieuradvies gegeven en op basis daarvan hebben we een plan gemaakt. Ze heeft meegedacht over de indeling van de woonkamer, zodat alle “hoekjes” goed tot hun recht komen. Ook heeft ze kleuradvies gegeven, zodat alles een geheel wordt. De industriële bakken en de fiets heb ik ook bij Fabryk Design besteld, omdat die de inrichting van de bakkerskast helemaal afmaken. Wat zijn wij super blij met dit eindresultaat, op naar de volgende FBRK. projecten. 

Wil je alvast kijken welk programma binnenkort bij ons thuis komt filmen? Neem dan een kijkje bij BinnensteBuiten, een programma van KRO NCRV. Ook kun je nog meedoen aan de samenwerking met Jellina Detmar en maak kans op € 75,- shoptegoed. Hebben jullie de grote fiets al bij haar in huis zien hangen? Wat staat dat te gek!

Tot volgende week en geniet van jullie weekend!

Liefs, Esther