Let op! Wegens vakantie is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

“Het interieur is af, ik voel me hier thuis!”

De inrichting van je huis is iets wat continu veranderd en verteld veel over jezelf. Een nieuwe kandelaar, kussentje hier, plaid daar. Het belangrijkste om het thuis te laten voelen, een goede basis. Toen wij zijn begonnen met de nieuwe inrichting ging dit in een razend tempo, maar ons eerste Fabryk Item vergeet ik niet meer: De bull! Een ware complimententrekker. Je zult ondertussen denken, bij wie ben ik thuis? Je bent thuis bij mij, Suzan ookwel de online FBRK nerd. Wellicht heb je me al een aantal keer voorbij zien komen. Ik werk wekelijks aan de webshop, dat doe ik allemaal vanuit huis en geheel in stijl. Kijk je mee? Dan vertel ik ondertussen hoe wij de keuzes hebben gemaakt voor de meubels in ons huis!fabryk-design-bureau-suzan-graafstra-online-marketing-marketeer-webshop-webdesign Je ziet het al een stukje maatwerk van Fabryk Design, ontworpen door Esther. Het prettige is dat er overal rekening mee is gehouden. De lengte, zodat het goed in de ruimte past. De diepte, zodat ik fijn kan werken en een mooie verdieping voor een stukje sfeer. Een hele fijne plek om te werken! Aangezien ik gek ben op een klein glittertje, heeft Esther het bureau gewaxt waardoor er een subtiele goudachtige kleur in zit. Daar gaat je Nel Veerkamp hart toch wel een beetje sneller van kloppen!

De juiste invulling voor de ruimtes

Het meubelstuk waar ik verliefd op ben geworden is de Bakkerskast, deze stond al tijden heel hoog op mijn verlanglijst. Ik had Esther gevraagd om bij ons thuis te komen, omdat ik graag wilde dat ze eens mee keek. Open ruimtes zijn heel mooi, maar hoe komt dan alles tot zijn recht? En dan ook echt het gevoel, dit klopt! Daar wist Esther raad mee. Zo werden 2 losse banken, 1 grote hoekbank die een nieuwe plek in de woonkamer kreeg. Hierdoor ontstond de perfecte plek voor de Bakkerskast. Echter wilde ik daar wel graag 2 deurtjes in, zodat ik ook extra opbergruimte had.fabryk-design-bakkerskast-suzan-graafstra-herman-ockhuizen-interieuradviesfabryk-design-geometrische-dieren-ijsbeer Onze grote hoekbank geeft een gezellige zithoek en ik vond het dan ook erg lastig om daar een leuke salontafel bij te vinden. Vierkant, rechthoek, één of twee tafeltjes? En daar kwam een verrassende touch, op een zaterdag avond kwam een ontwerp bij me binnen. Esther had er nog even over nagedacht en had dé oplossing! Ik vond dit een leuke aanvulling, aangezien het onze zithoek afmaakt en rond een verrassende vorm is in ons veelal “rechte interieur”.fabryk-design-suzan-graafstra-salon-tafel-bijzet-koffietafel Als laatste onze grote eettafel met een bijzondere poot. Ik had dit zo in mijn hoofd en wilde dit heel graag, alleen hoe leg je iets uit wat in je hoofd zit? Ik heb mijn wensen verteld en zo duidelijk mogelijk geprobeerd aan te geven wat ik bedoelde. Daar heeft Esther een schets bij gemaakt en ik ben dan ook blij met het eindresultaat! Een lange tafel waar we gezellig etentjes kunnen geven en aan kunnen werken.fabryk-design-eettafel-eetkamertafel-suzan-graafstra-online-marketing-interieuradvies En dit is het werkoverleg, dus je kan je voorstellen dat samenwerken aan een Fabryk tafel een feestje is! Ondertussen ben ik aan het nadenken over het laatste project in de woonkamer, dus ik kan ondertussen wel zeggen dat ik een beetje “Fabryddicted” ben geworden!fabryk-design-eettafel-samenwerken-hervad-media-suzan-graafstra-herman-ockhuizen Fijn weekend! Liefs, Suzan