Sinterklaas is het land weer uit en hier in de Fabryk zijn we al helemaal in kerstsfeer. Er is al heel wat gefröbeld en geknutseld om een gezellige kerstsfeer te creëren en natuurlijk mogen onze eigen toffe kerstbomen en 3d sterren  daar niet bij ontbreken.
De kerstmuziek staat volop aan in de werkplaats en iedereen zingt gezellig mee met de kerst klassiekers en het foute kerstfeest staat hier ook al gepland!

Volop in de kerstsfeer

Bij mij thuis zijn we ook al volop in de kerstsfeer.
Dit jaar hebben we gekozen voor een kleine kerstboom en daarnaast wat stoere kerstdecoratie verdeeld in huis. Ik koos voor rustige kleuren met een toefje goud.
Zelf doe ik inspiratie op via Pinterest en Instagram, daar zijn vaak de leukste ideeën te vinden.

Kerststerren in ton sur ton

Wanneer je geen plek in huis hebt voor een kerstboom kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote grove tak die je in een vaas zet of aan de muur hangt. Hang er stoere glazen kerstballen in om het luchtig te houden of mooie papieren kerststerren in ton sur ton kleuren met subtiele lampjes.

Heb jij de FBRK kerstboom al in huis? Deze neemt weinig plek in en past in elk interieurstijl. Maak er eventueel wat lampjes aan voor extra sfeer of kies voor een stoere aankleding.

Kransen en schalen

Alleen een kerstboom of tak niet voldoende kerstsfeer?
Ga voor een mooie schaal met wat mos er in en daarop een aantal mooie kerstballen.
Natuurlijk doen kransen het ook altijd goed tijdens de wintermaand. Een winterse krans is ook heel goed zelf te maken met een aantal mooie takken en ornamenten.

Maar ook waxinelichtjes en kaarsen zorgen net voor die extra gezelligheid tijdens de feestdagen!

Uitpakken tijdens kerstdiner

Ook tijdens het kerstdiner kun je lekker uitpakken! Maak een gezellige tafel met veel kaarsen, kerstgroen en een mooi servies, dan zit je altijd goed.

Waar genieten jullie van tijdens deze tijd van het jaar?